DITS 2.0
Dinner in the sky 2.0
Welkom bij Dinner in the Sky 2.0. Ons platform biedt 32 gasten de unieke mogelijkheid om zich culinair te laten verwennen door één van onze topchefs op 50m hoogte.
Het centrale open kookeiland brengt je rechtstreeks in contact met de sterrenchef van dienst die jou een waar top 4-gangenmenu zal serveren.
Naast de culinaire sensatie geniet je ook van een adembenemende skyline in Belgie. Met aangepaste muziek, wijnen en champagne zorgen we voor een onevenaarbare totaalbeleving voor jou, familie en vrienden.
De DITS 2.0 bestaat uit een ruime open keuken voorzien van 8 eilanden waar telkens 4 gasten aan kunnen plaatsnemen. Samen met je sterrenchef, crew en DJ beloven wij je alvast een onvergetelijk moment, hoog in de lucht.
Onze evenementen vinden plaats van 22 mei tot 22 juni 2025 bij het Slagveld van Waterloo.
Onze chefs
Chefs 2025
Binnenkort beschikbaar
Dit was het Dream Team 2024!
De ervaring
Kies de gewenste ervaring
Dinner in the sky biedt verschillende formules om aan alle wensen te voldoen.
Lunch - 325€
Geniet van de Lunch in the Sky ervaring met de chef van uw keuze! Van maandag tot zondag ontvangt Dinner in the Sky voor een glas champagne in onze VIP Lounge. Daarna, vertrek voor een heerlijke vlucht met uw gasten; familie, vrienden, collega's of klanten zullen een onvergetelijk moment beleven...
Het package omvat :
- Champagne ontvangst in onze VIP Lounge,
- Het 4-gangen menu bereid door de sterrenchef van de dag,
- Het wijnarrangement,
- Water en frisdrank aan tafel,
- Koffie in onze VIP Lounge,
Timing van de Lunch :
- 11.30: Ontvangst met Champagne in onze VIP Lounge.
- 12.30: Vertrek voor de lunch
- 14:00: Landen van de lunch
- 14:10: Koffie in de VIP Lounge
Dinner 1 & 2 - 325€
Dinner in the Sky is een tijdloos moment, een intiem diner in het gezelschap van de sterrenchef van uw keuze. Dankzij de 360° open keuken kunnen uw gasten voortdurend in contact staan met de chef van de dag en zijn kookgeheimen ontdekken... Er worden 's avonds twee diners georganiseerd, genoeg om iedereen tevreden te stellen!
Het package omvat :
- Champagne ontvangst in onze VIP Lounge,
- Het 4-gangen menu bereid door de sterrenchef van de dag,
- Het wijnarrangement,
- Water en frisdrank aan tafel,
- Koffie in onze VIP Lounge,
Tijdschema van diner 1 :
- 18u00 : Champagne ontvangst in de VIP Lounge
- 19u00 : Opstijgen voor de diner
- 20u30: Landen van de diner
- 20u40: Koffie in de VIP Lounge
Tijdschema van diner 2 :
- 20u30: Champagne ontvangst in de VIP Lounge
- 21u30: Opstijgen voor de diner
- 23u00: Landing van de diner
- 23u10: Koffie in de VIP Lounge
Tapas & Cocktails in the Sky - 175€
Heeft u Cocktail gezegd? Dinner in the Sky nodigt u uit om deel te nemen aan een unieke en feestelijke ervaring, een symbiose tussen mixologie en gastronomie op 50 hoogte! 3 Cocktails en 3 hapjes worden geserveerd in het weekend om 15.00 uur.
De formule omvat :
- 3 cocktails,
- 3 hapjes,
- Koffie in onze VIP Lounge
Timing van de Cocktails in the Sky :
- 14u45: Ontvangst in de VIP Lounge
- 15u30: Opstijgen van de Cocktails
- 16u00: Landen van de Cocktails
- 16u10: Koffie in de VIP Lounge
Cocktails
Geniet van een Tapas & Cocktails in the Sky-ervaring op 50 meter hoogte.
Je proeft 3 verschillende cocktails die vergezeld gaan van tapas om je smaakpapillen wakker te maken.
Alleen op zaterdag en zondag om 15.00 uur voor de prijs van 175€ alles inclusief.
Inschrijving
Wachtlijst
Word lid van onze wachtlijst en ontvang een e-mail als er plaatsen vrijkomen.
Photos & Videos
Media Gallery
Meer informatie
over onze geschiedenis
Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft
Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft: 18 jaar geleden sloegen The Fungroup, een bedrijf gespecialiseerd in spectaculaire kraanattracties, en Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky (www.dinnerinthesky.com) kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd.
18 jaar later is in meer dan 60 landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, Dubai, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Colombia en Mexico.
De voorbije vijf jaar hebben we ongelofelijke diners georganiseerd – zoals het etentje in de lucht boven Monaco ter ere van prins Albert met Joël Robuchon, de chef met de meeste sterren van Frankrijk, achter de kookpotten. Maar ook meer dan 1.000 evenementen, van Parijs over Sydney, Kaapstad, Londen en São Paulo tot Las Vegas. Telkens was het evenement uniek in zijn soort.
De beste gastronomische sterren stonden achter onze fornuizen: Pierre Gagnaire, Marc Veyrat, Yves Mattagne, Sergio Herman, Dani Garcia, Paco Roncero, Alain Passard en Yannick Alleno…
We vlogen boven de meest magische oorden: de Strip in Vegas, de tuinen van het hotel King David, de jachthaven van Dubai, de heuvels rond de Villa Borghese, het circuit Spa Francorchamps, Les Rives du Saint-Laurent, het strand van Copacabana, de baai bij Kaapstad…
De belangrijkste media hebben interesse voor ons concept: ABC, NBC, TF1… de Herald Tribune, Le Monde, de Frankfurter Allgemeine… People Magazine, Elle, Forbes… Ook de grootste beroemdheden hebben al bij ons aangeschoven: de Zweedse prins, Fuji TV presentator uit Japan Hiromi Iwasaki, De burgemeester van Las Vegas Oscar B. Goodman...