Wees als eerste op de hoogte
van de start van de reservaties!
Dinner in the Sky 2.0
Next Generation
De Voordelen
Antwerp : Mei 31 > Juni 6,
Brussels : Juni 14 > Juni 27,
Limburg : September 6 > September 12.
In 2021 heeft het voltallige team van Dinner in the Sky een verrassing voor u in petto:
DITS 2.0. De Voordelen
De nieuwe formule voor Dinner in the Sky werd al voorgesteld in Kuala Lumpur, Riyad en Singapore. Ook het Belgische publiek zal er in 2021 eindelijk van kunnen genieten!
DITS 2.0: een centrale, ruimere en opengewerkte keuken maakt rechtstreeks contact tussen de chefs en alle gasten mogelijk.
De open keuken wordt helemaal omgeven door 8 tafels voor 4 personen. Zo genieten 32 gasten van extra intimiteit.
Reservaties voor 2, 4 of 8 personen zijn vanaf nu welkom!
Bedrijven hoeven niet langer de volledige structuur te privatiseren om zakenrelaties te kunnen ontvangen.
U kan één, twee, drie of … tafels van 4 personen privatiseren óf de 8 tafels reserveren (met plaats voor 32 gasten) voor een magisch moment ‘in the sky’.
Dinner in the Sky verovert de Belgische skyline. Met veel trots ontvangen wij wederom de beste chefs van België waaronder :
Dagelijks laat een sterrenchef 32 gasten per sessie genieten van een buitengewone lunch of van één van de twee avondsessies onder de Belgische sterrenhemel.
De evenementen vinden plaats:
in Antwerp : Mei 31 > Juni 6 2021,
in Brussels : Juni 14 > Juni 27 2021,
in Limburg : September 6 > September 12 2021.
In het hart van de Europese hoofdstad, op enkele minuten wandelen van de Grote Markt, restaurants en bars, vindt u Hotel Le Plaza. Dit onafhankelijke Hotel, in privé handen van een Belgische familie, werd in 2004 bekroond tot Hofleverancier van België. De 190 kamers en suites werden zorgvuldig ingericht waarbij het art-deco karakter werd behouden.
Wenst u op de hoogte te blijven van de mogelijkheden van reservering, gelieve onderstaand formulier in te vullen.
Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft: 14 jaar geleden sloegen The Fungroup, een bedrijf gespecialiseerd in spectaculaire kraanattracties, en Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky (www.dinnerinthesky.com) kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd.
14 jaar later is in veertig landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, Dubai, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Colombia en Mexico.
De voorbije vijf jaar hebben we ongelofelijke diners georganiseerd – zoals het etentje in de lucht boven Monaco ter ere van prins Albert met Joël Robuchon, de chef met de meeste sterren van Frankrijk, achter de kookpotten. Maar ook meer dan 1.000 evenementen, van Parijs over Sydney, Kaapstad, Londen en São Paulo tot Las Vegas. Telkens was het evenement uniek in zijn soort.
De beste gastronomische sterren stonden achter onze fornuizen: Pierre Gagnaire, Marc Veyrat, Yves Mattagne, Sergio Herman, Dani Garcia, Paco Roncero, Alain Passard en Yannick Alleno…
We vlogen boven de meest magische oorden: de Strip in Vegas, de tuinen van het hotel King David, de jachthaven van Dubai, de heuvels rond de Villa Borghese, het circuit Spa Francorchamps, Les Rives du Saint-Laurent, het strand van Copacabana, de baai bij Kaapstad…
De belangrijkste media hebben interesse voor ons concept: ABC, NBC, TF1… de Herald Tribune, Le Monde, de Frankfurter Allgemeine… People Magazine, Elle, Forbes… Ook de grootste beroemdheden hebben al bij ons aangeschoven: de Zweedse prins, Fuji TV presentator uit Japan Hiromi Iwasaki, De burgemeester van Las Vegas Oscar B. Goodman...
Copyright © 2018 Dinner in the sky, Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring & Cookieverklaring