Van 10 juni tot 19 juni 2022
@ Basiliek van Koekelberg
Reservaties
zijn open!
De nieuwe formule voor Dinner in the Sky werd al voorgesteld in Kuala Lumpur, Riyad en Singapore. Ook het Belgische publiek zal er in 2022 eindelijk van kunnen genieten!
DITS 2.0: een centrale, ruimere en opengewerkte keuken maakt rechtstreeks contact tussen de chefs en alle gasten mogelijk.
De open keuken wordt helemaal omgeven door 8 tafels voor 4 personen. Zo genieten 32 gasten van extra intimiteit.
Reservaties voor 2 of 4 personen zijn vanaf nu welkom!
Dinner in the Sky verovert de Belgische skyline. Met veel trots ontvangen wij wederom de beste chefs van België waaronder.
Dagelijks laat een sterrenchef 32 gasten per sessie genieten van een buitengewone lunch of van één van de twee avondsessies onder de Belgische sterrenhemel.
Het evenement vindt plaats in Juni 2022.
Geniet van een Cocktails in the Sky-ervaring op 50 meter hoogte.
Je proeft 3 verschillende cocktails die vergezeld gaan van hapjes om je smaakpapillen wakker te maken. Alleen op zaterdag en zondag om 15.30 uur voor de prijs van 150 € alles inclusief.Top Chef 13
© Marie ETCHEGOYEN/M6
In het hart van de Europese hoofdstad, op enkele minuten wandelen van de Grote Markt, restaurants en bars, vindt u Hotel Le Plaza. Dit onafhankelijke Hotel, in privé handen van een Belgische familie, werd in 2004 bekroond tot Hofleverancier van België. De 190 kamers en suites werden zorgvuldig ingericht waarbij het art-deco karakter werd behouden.
Wenst u op de hoogte te blijven van de mogelijkheden van reservering, gelieve onderstaand formulier in te vullen.
Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft: 15 jaar geleden sloegen The Fungroup, een bedrijf gespecialiseerd in spectaculaire kraanattracties, en Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky (www.dinnerinthesky.com) kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd.
15 jaar later is in meer dan 60 landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, Dubai, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Colombia en Mexico.
De voorbije vijf jaar hebben we ongelofelijke diners georganiseerd – zoals het etentje in de lucht boven Monaco ter ere van prins Albert met Joël Robuchon, de chef met de meeste sterren van Frankrijk, achter de kookpotten. Maar ook meer dan 1.000 evenementen, van Parijs over Sydney, Kaapstad, Londen en São Paulo tot Las Vegas. Telkens was het evenement uniek in zijn soort.
De beste gastronomische sterren stonden achter onze fornuizen: Pierre Gagnaire, Marc Veyrat, Yves Mattagne, Sergio Herman, Dani Garcia, Paco Roncero, Alain Passard en Yannick Alleno…
We vlogen boven de meest magische oorden: de Strip in Vegas, de tuinen van het hotel King David, de jachthaven van Dubai, de heuvels rond de Villa Borghese, het circuit Spa Francorchamps, Les Rives du Saint-Laurent, het strand van Copacabana, de baai bij Kaapstad…
De belangrijkste media hebben interesse voor ons concept: ABC, NBC, TF1… de Herald Tribune, Le Monde, de Frankfurter Allgemeine… People Magazine, Elle, Forbes… Ook de grootste beroemdheden hebben al bij ons aangeschoven: de Zweedse prins, Fuji TV presentator uit Japan Hiromi Iwasaki, De burgemeester van Las Vegas Oscar B. Goodman...
Copyright © 2018 Dinner in the sky, Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring & Cookieverklaring