
DITS 2.0
Dinner in the sky 2.0
Welkom bij Dinner in the Sky 2.0. Ons platform biedt 32 gasten de unieke mogelijkheid om zich culinair te laten verwennen door één van onze topchefs op 50m hoogte.
Het centrale open kookeiland brengt je rechtstreeks in contact met de sterrenchef van dienst die jou een waar top 4-gangenmenu zal serveren.
Naast de culinaire sensatie geniet je ook van een adembenemende skyline en het magistraal monument van de Leeuw. Met aangepaste muziek, wijnen en champagne zorgen we voor een onevenaarbare totaalbeleving voor jou, familie en vrienden.
De DITS 2.0 bestaat uit een ruime open keuken voorzien van 8 eilanden waar telkens 4 gasten aan kunnen plaatsnemen. Samen met je sterrenchef, crew en DJ beloven wij je alvast een onvergetelijk moment, hoog in de lucht.
Het evenement zal van 1 tot 29 Juni 2023 plaatsvinden.




Onze chefs
Ons team van getalenteerde en ervaren koks


Top Chef 13























De ervaring
Kies de gewenste ervaring
Dinner in the sky biedt verschillende formules om aan alle wensen te voldoen.
Lunch - 295€
Geniet van de Lunch in the Sky ervaring met de chef van uw keuze! Van maandag tot zondag ontvangt Dinner in the Sky u om 11u30 voor een glas champagne in onze VIP Lounge. Vertrek om 12u30 voor een heerlijke vlucht met uw gasten; familie, vrienden, collega's of klanten zullen een onvergetelijk moment beleven...
Het package omvat :
- Champagne ontvangst in onze VIP Lounge,
- Het 4-gangen menu bereid door de sterrenchef van de dag,
- Het wijnarrangement,
- Water en frisdrank aan tafel,
- Koffie en een digestief in onze VIP Lounge,
Timing van de Lunch :
- 11.30: Ontvangst met Champagne in onze VIP Lounge.
- 12.30: Vertrek voor de lunch
- 14:00: Landen van de lunch
- 14:10: Koffie en een digestief in de VIP Lounge

Dinner 1 & 2 - 295€
Dinner in the Sky is een tijdloos moment, een intiem diner in het gezelschap van de sterrenchef van uw keuze. Dankzij de 360° open keuken kunnen uw gasten voortdurend in contact staan met de chef van de dag en zijn kookgeheimen ontdekken... Er worden 's avonds twee diners georganiseerd, genoeg om iedereen tevreden te stellen!
Het package omvat :
- Champagne ontvangst in onze VIP Lounge,
- Het 4-gangen menu bereid door de sterrenchef van de dag,
- Het wijnarrangement,
- Water en frisdrank aan tafel,
- Koffie en een digestief in onze VIP Lounge,
Tijdschema van diner 1 :
- 18u00 : Champagne ontvangst in de VIP Lounge
- 19u00 : Opstijgen voor de diner
- 20u30: Landen van de diner
- 20u40: Koffie en een digestief in de VIP Lounge
Tijdschema van diner 2 :
- 20u30: Champagne ontvangst in de VIP Lounge
- 21u30: Opstijgen voor de diner
- 23u00: Landing van de diner
- 23u10: Koffie en een digestief in de VIP Lounge

Cocktail - 150€
Heeft u Cocktail gezegd? Dinner in the Sky nodigt u uit om deel te nemen aan een unieke en feestelijke ervaring, een symbiose tussen mixologie en gastronomie op 50 hoogte! 3 Cocktails en 3 hapjes worden geserveerd in het weekend om 15.30 uur met uitzicht met de Leeuw.
De formule omvat :
- 3 cocktails,
- 3 hapjes,
- Koffie in onze VIP Lounge
Timing van de Cocktails in the Sky :
- 15u00: Ontvangst in de VIP Lounge
- 15u30: Opstijgen van de Cocktails
- 16u30: Landen van de Cocktails
- 16u40: Koffie in de VIP Lounge

Cocktails
Geniet van een Cocktails in the Sky-ervaring op 50 meter hoogte.
Je proeft 3 verschillende cocktails die vergezeld gaan van hapjes om je smaakpapillen wakker te maken.
Alleen op zaterdag en zondag om 15.30 uur voor de prijs van 150 € alles inclusief.



Afternoon
Afternoon sessions
Een Napoleontische wachter in het midden van de tafel zal u het verhaal van Napoleon, het slagveld en de leeuwenheuvel vertellen!
Vanuit de lucht kunt u genieten van een adembenemend uitzicht terwijl u geniet van heerlijk Waterloo-bier en een plateau met charcuterie en kaas.
De middagen zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag.
Inchecken om 15:00 uur, opstijgen om 15:30 uur en landen om 16:15 uur.
De prijs is 90,75 €.
- Welkom in de VIP Lounge (Emperor's Bivouac) met een keuze uit Waterloo-bier.
- Ontdek het verhaal van de Slag bij Waterloo verteld door een gids in historisch uniform.
- Proef een selectie van vier bieren van de Waterloo-brouwerij:
- Biologische Saison
- Red Cherry
- Tripple Blonde
- Alcoholvrij
- Geniet van een plateau met charcuterie en kaas.
- S.Pellegrino en Acqua Panna tijdens de ervaring.
- Koffie van 'Belgian Blenders' in de VIP Lounge (Emperor's Bivouac).
bier
Het Waterloo bier
Het Waterloo-gamma bestaat uit bieren van hoge gisting die met liefde in België worden gebrouwen op basis van de beste Belgische natuurlijke ingrediënten. Waterloo Triple Blond en Waterloo Double Dark zijn de twee belangrijkste bieren. Andere bieren, zoals Waterloo Récolte en Waterloo Red Cherry, vervolledigen het aanbod. Zeer binnenkort zullen verschillende andere recepten worden ontwikkeld door onze meesterbrouwers, die in primeur verkrijgbaar zullen zijn op de hoeve van Mont-Saint-Jean.

Inschrijving
Wachtlijst
Word lid van onze wachtlijst en ontvang een e-mail als er plaatsen vrijkomen.

Photos & Videos
Media Gallery


























Meer informatie
over onze geschiedenis
Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft
Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft: 15 jaar geleden sloegen The Fungroup, een bedrijf gespecialiseerd in spectaculaire kraanattracties, en Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky (www.dinnerinthesky.com) kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd.
15 jaar later is in meer dan 60 landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, Dubai, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Colombia en Mexico.
De voorbije vijf jaar hebben we ongelofelijke diners georganiseerd – zoals het etentje in de lucht boven Monaco ter ere van prins Albert met Joël Robuchon, de chef met de meeste sterren van Frankrijk, achter de kookpotten. Maar ook meer dan 1.000 evenementen, van Parijs over Sydney, Kaapstad, Londen en São Paulo tot Las Vegas. Telkens was het evenement uniek in zijn soort.
De beste gastronomische sterren stonden achter onze fornuizen: Pierre Gagnaire, Marc Veyrat, Yves Mattagne, Sergio Herman, Dani Garcia, Paco Roncero, Alain Passard en Yannick Alleno…
We vlogen boven de meest magische oorden: de Strip in Vegas, de tuinen van het hotel King David, de jachthaven van Dubai, de heuvels rond de Villa Borghese, het circuit Spa Francorchamps, Les Rives du Saint-Laurent, het strand van Copacabana, de baai bij Kaapstad…
De belangrijkste media hebben interesse voor ons concept: ABC, NBC, TF1… de Herald Tribune, Le Monde, de Frankfurter Allgemeine… People Magazine, Elle, Forbes… Ook de grootste beroemdheden hebben al bij ons aangeschoven: de Zweedse prins, Fuji TV presentator uit Japan Hiromi Iwasaki, De burgemeester van Las Vegas Oscar B. Goodman...
