DITS 2.0

Dinner in the sky 2.0

Welkom bij Dinner in the Sky 2.0. Ons platform biedt 32 gasten de unieke mogelijkheid om zich culinair te laten verwennen door één van onze topchefs op 50m hoogte.

Het centrale open kookeiland brengt je rechtstreeks in contact met de sterrenchef van dienst die jou een waar top 4-gangenmenu zal serveren.
Naast de culinaire sensatie geniet je ook van een adembenemende skyline in Belgie. Met aangepaste muziek, wijnen en champagne zorgen we voor een onevenaarbare totaalbeleving voor jou, familie en vrienden.

De DITS 2.0 bestaat uit een ruime open keuken voorzien van 8 eilanden waar telkens 4 gasten aan kunnen plaatsnemen. Samen met je sterrenchef, crew en DJ beloven wij je alvast een onvergetelijk moment, hoog in de lucht.

Onze evenementen vinden plaats van 30 mei tot 23 juni 2024 bij het Atomium en van 7 tot 15 september bij het kasteel van Alden Biesen.


Onze chefs

Dream Team 2024 - Atomium

Ons team van getalenteerde en ervaren koks

Yves Mattagne
May 30
Stéphanie Thunus
May 31
Stéphanie Thunus
Restaurant - Au Gré du Vent
Philippe Meyers
June 1
Jimmy Collodoro
June 2
Grégoire Gillard
June 3
Grégoire Gillard
Restaurant - Barge
Glenn Verhasselt
June 4
Glenn Verhasselt
Restaurant - Sir Kwinten
Thijs Vervloet
June 5
Thijs Vervloet
Restaurant - Colette
Kevin Lejeune
June 6
Giovanni Bruno
June 8
Giovanni Bruno
Restaurant - Senzanome
Alexandre Dionisio
June 9
Guillaume Desart
June 10
Guillaume Desart
Restaurant - La Ligne Rouge
Kris De Roy
June 11
Alexandre Ciriello
June 12
Alexandre Ciriello
Restaurant - L'Horizon
Louis Verstrepen
June 13
Louis Verstrepen
Restaurant - Da Mimmo
Wout Bru
June 14
Christophe Pauly
June 15
Martin Volkaerts
June 16
Martin Volkaerts
Restaurant - L’Amandier
Tanguy de Turck
June 18
Axel Colonna
June 19
Erik Lindelauf
June 20
Yves Mattagne
June 21
Julien Malaisse
June 22

De ervaring

Kies de gewenste ervaring

Dinner in the sky biedt verschillende formules om aan alle wensen te voldoen.

Lunch - 325€

Geniet van de Lunch in the Sky ervaring met de chef van uw keuze! Van maandag tot zondag ontvangt Dinner in the Sky voor een glas champagne in onze VIP Lounge. Daarna, vertrek voor een heerlijke vlucht met uw gasten; familie, vrienden, collega's of klanten zullen een onvergetelijk moment beleven...

Het package omvat :

  • Champagne ontvangst in onze VIP Lounge,
  • Het 4-gangen menu bereid door de sterrenchef van de dag,
  • Het wijnarrangement,
  • Water en frisdrank aan tafel,
  • Koffie en een digestief in onze VIP Lounge,

Timing van de Lunch :

  • 11.30: Ontvangst met Champagne in onze VIP Lounge.
  • 12.30: Vertrek voor de lunch
  • 14:00: Landen van de lunch
  • 14:10: Koffie en een digestief in de VIP Lounge
Lunch - 325€

Dinner 1 & 2 - 325€

Dinner in the Sky is een tijdloos moment, een intiem diner in het gezelschap van de sterrenchef van uw keuze. Dankzij de 360° open keuken kunnen uw gasten voortdurend in contact staan met de chef van de dag en zijn kookgeheimen ontdekken... Er worden 's avonds twee diners georganiseerd, genoeg om iedereen tevreden te stellen!

Het package omvat :

  • Champagne ontvangst in onze VIP Lounge,
  • Het 4-gangen menu bereid door de sterrenchef van de dag,
  • Het wijnarrangement,
  • Water en frisdrank aan tafel,
  • Koffie en een digestief in onze VIP Lounge,

Tijdschema van diner 1 :

  • 18u00 : Champagne ontvangst in de VIP Lounge
  • 19u00 : Opstijgen voor de diner
  • 20u30: Landen van de diner
  • 20u40: Koffie en een digestief in de VIP Lounge

Tijdschema van diner 2 :

  • 20u30: Champagne ontvangst in de VIP Lounge
  • 21u30: Opstijgen voor de diner
  • 23u00: Landing van de diner
  • 23u10: Koffie en een digestief in de VIP Lounge
Dinner 1 & 2 - 325€

Tapas & Cocktails in the Sky - 175€

Heeft u Cocktail gezegd? Dinner in the Sky nodigt u uit om deel te nemen aan een unieke en feestelijke ervaring, een symbiose tussen mixologie en gastronomie op 50 hoogte! 3 Cocktails en 3 hapjes worden geserveerd in het weekend om 15.00 uur.

De formule omvat :

  • 3 cocktails,
  • 3 hapjes,
  • Koffie in onze VIP Lounge

Timing van de Cocktails in the Sky :

  • 14u30: Ontvangst in de VIP Lounge
  • 15u00: Opstijgen van de Cocktails
  • 16u00: Landen van de Cocktails
  • 16u10: Koffie in de VIP Lounge
Tapas & Cocktails in the Sky - 175€

Cocktails

Geniet van een Tapas & Cocktails in the Sky-ervaring op 50 meter hoogte.

Je proeft 3 verschillende cocktails die vergezeld gaan van tapas om je smaakpapillen wakker te maken.

Alleen op zaterdag en zondag om 15.00 uur voor de prijs van 175€ alles inclusief.

01
Daiquiri
with Don Papa Masskara
02
Basil Smash
with Gin Mare
03
Vodka Martini
with Elit

Inschrijving

Wachtlijst

Word lid van onze wachtlijst en ontvang een e-mail als er plaatsen vrijkomen.

Wachtlijst

Amicale

Amicale, trotse partner van Dinner in the Sky.

Ontdek de rode en witte wijnen van Amicale op tafel bij Dinner in the Sky in het Atomium.

01
Amicale
Bianco Veneto IGT
02
Amicale
Rosso Veneto IGT

Sponsors

Sponsors

Meer informatie
over onze geschiedenis

Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft

Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft: 15 jaar geleden sloegen The Fungroup, een bedrijf gespecialiseerd in spectaculaire kraanattracties, en Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky (www.dinnerinthesky.com) kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd.

15 jaar later is in meer dan 60 landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, Dubai, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Colombia en Mexico.

De voorbije vijf jaar hebben we ongelofelijke diners georganiseerd – zoals het etentje in de lucht boven Monaco ter ere van prins Albert met Joël Robuchon, de chef met de meeste sterren van Frankrijk, achter de kookpotten. Maar ook meer dan 1.000 evenementen, van Parijs over Sydney, Kaapstad, Londen en São Paulo tot Las Vegas. Telkens was het evenement uniek in zijn soort.

De beste gastronomische sterren stonden achter onze fornuizen: Pierre Gagnaire, Marc Veyrat, Yves Mattagne, Sergio Herman, Dani Garcia, Paco Roncero, Alain Passard en Yannick Alleno…

We vlogen boven de meest magische oorden: de Strip in Vegas, de tuinen van het hotel King David, de jachthaven van Dubai, de heuvels rond de Villa Borghese, het circuit Spa Francorchamps, Les Rives du Saint-Laurent, het strand van Copacabana, de baai bij Kaapstad…

De belangrijkste media hebben interesse voor ons concept: ABC, NBC, TF1… de Herald Tribune, Le Monde, de Frankfurter Allgemeine… People Magazine, Elle, Forbes… Ook de grootste beroemdheden hebben al bij ons aangeschoven: de Zweedse prins, Fuji TV presentator uit Japan Hiromi Iwasaki, De burgemeester van Las Vegas Oscar B. Goodman...

Since
2006
Dinner in the sky