Een unieke ervaring

Van 5 tot 11 september 2022
@ C-Mine in Genk

Dineren dicht
bij de sterren.

Wees als eerste op de hoogte
van de start van de reservaties!

Meld je aan

Dinner in the sky
in september 2022

De nieuwe formule voor Dinner in the Sky werd al voorgesteld in Kuala Lumpur, Riyad en Singapore. Ook het Belgische publiek zal er in 2022 eindelijk van kunnen genieten!

DITS 2.0: een centrale, ruimere en opengewerkte keuken maakt rechtstreeks contact tussen de chefs en alle gasten mogelijk.
De open keuken wordt helemaal omgeven door 8 tafels voor 4 personen. Zo genieten 32 gasten van extra intimiteit.
Reservaties voor 2 of 4 personen zijn vanaf nu welkom!

Dinner in the Sky neemt de hemel in boven C-Mine om volgende beroemde Belgischse sterrenchefs achter het fornuis te ontvangen.

Iedere dag laat één van de sterrenchefs 32 genodigden (per sessie) genieten van een buitengewone lunch of van één van de 2 avondsessies onder de Belgischse sterrenhemel.

Het evenement vindt plaats in september 2022.

Scroll Down Wat we doen

Onze Chefs
Dream Team 2021

Wim Schildermans

JER*

Jo Grootaers

Altermezzo*

Gary Kirchens

Aurum*

Anne-Sophie & Jaume Soler

Ansoler

Koen Somers

De Kristalijn*

Alain Bianchin

Alain Bianchin*

Ralph Hermans

Rantrée*

Onze
Videos

Brussels
2020

Brussels

Alden-Biesen
2020

Alden-Biesen

AFTERMOVIE - Brussels 2018
September 2018

Dinner in the Sky
2018

10 Years Anniversary
June 2016

10 Years Anniversary

Meer informatie
over onze geschiedenis

Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft: 15 jaar geleden sloegen The Fungroup, een bedrijf gespecialiseerd in spectaculaire kraanattracties, en Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky (www.dinnerinthesky.com) kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd.

15 jaar later is in meer dan 60 landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, Dubai, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Colombia en Mexico.

De voorbije vijf jaar hebben we ongelofelijke diners georganiseerd – zoals het etentje in de lucht boven Monaco ter ere van prins Albert met Joël Robuchon, de chef met de meeste sterren van Frankrijk, achter de kookpotten. Maar ook meer dan 1.000 evenementen, van Parijs over Sydney, Kaapstad, Londen en São Paulo tot Las Vegas. Telkens was het evenement uniek in zijn soort.

De beste gastronomische sterren stonden achter onze fornuizen: Pierre Gagnaire, Marc Veyrat, Yves Mattagne, Sergio Herman, Dani Garcia, Paco Roncero, Alain Passard en Yannick Alleno…

We vlogen boven de meest magische oorden: de Strip in Vegas, de tuinen van het hotel King David, de jachthaven van Dubai, de heuvels rond de Villa Borghese, het circuit Spa Francorchamps, Les Rives du Saint-Laurent, het strand van Copacabana, de baai bij Kaapstad…

De belangrijkste media hebben interesse voor ons concept: ABC, NBC, TF1… de Herald Tribune, Le Monde, de Frankfurter Allgemeine… People Magazine, Elle, Forbes… Ook de grootste beroemdheden hebben al bij ons aangeschoven: de Zweedse prins, Fuji TV presentator uit Japan Hiromi Iwasaki, De burgemeester van Las Vegas Oscar B. Goodman...

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door gebruik van onze website stemt u in met gebruik van cookies overeenkomstig ons cookie-beleid.
Ik ga akkoord