Een unieke ervaring

Dineren dicht
bij de sterren.

 

VOOR KERSTMIS
SCHENK EEN ECHT
STERRENCADEAU

Ik boek

Dinner in the Sky 2.0.2.0
New Generation

Van 7 tot 13 september 2020
in Kortrijk.

Dinner in the sky
in september 2020 te Kortrijk

In 2020 heeft het voltallige team van Dinner in the Sky een verrassing voor u in petto:
DITS 2.0.2.0.
De nieuwe formule voor Dinner in the Sky werd al voorgesteld in Kuala Lumpur, Riyad en Singapore. Ook het Belgische publiek zal er in 2020 eindelijk van kunnen genieten!

DITS 2.0.2.0: een centrale, ruimere en opengewerkte keuken maakt rechtstreeks contact tussen de chefs en alle gasten mogelijk.
De open keuken wordt helemaal omgeven door 8 tafels voor 4 personen. Zo genieten 32 gasten van extra intimiteit.
Reservaties voor 2, 4 of 8 personen zijn vanaf nu welkom!

Bedrijven hoeven niet langer de volledige structuur te privatiseren om zakenrelaties te kunnen ontvangen.
U kan één, twee, drie of … tafels van 4 personen privatiseren óf de 8 tafels reserveren (met plaats voor 32 gasten) voor een magische moment ‘in the sky’.

Dinner in the Sky neemt de hemel in boven Kortrijk om volgende beroemde Kortrijkse sterrenchefs achter het fornuis te ontvangen:

Iedere dag laat één van de sterrenchefs 32 genodigden (per sessie) genieten van een buitengewone lunch of van één van de 2 avondsessies onder de Kortrijkse sterrenhemel.

Het evenement vindt plaats van 7 tot 13 september 2020 in Kortrijk.

Scroll Down What we do

Onze
Chefs





Coming Soon



Onze
Videos

ANTWERP
2018

Meer informatie
over onze geschiedenis

Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft: 14 jaar geleden sloegen The Fungroup, een bedrijf gespecialiseerd in spectaculaire kraanattracties, en Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky (www.dinnerinthesky.com) kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd.

14 jaar later is in veertig landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, Dubai, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Colombia en Mexico.

De voorbije vijf jaar hebben we ongelofelijke diners georganiseerd – zoals het etentje in de lucht boven Monaco ter ere van prins Albert met Joël Robuchon, de chef met de meeste sterren van Frankrijk, achter de kookpotten. Maar ook meer dan 1.000 evenementen, van Parijs over Sydney, Kaapstad, Londen en São Paulo tot Las Vegas. Telkens was het evenement uniek in zijn soort.

De beste gastronomische sterren stonden achter onze fornuizen: Pierre Gagnaire, Marc Veyrat, Yves Mattagne, Sergio Herman, Dani Garcia, Paco Roncero, Alain Passard en Yannick Alleno…

We vlogen boven de meest magische oorden: de Strip in Vegas, de tuinen van het hotel King David, de jachthaven van Dubai, de heuvels rond de Villa Borghese, het circuit Spa Francorchamps, Les Rives du Saint-Laurent, het strand van Copacabana, de baai bij Kaapstad…

De belangrijkste media hebben interesse voor ons concept: ABC, NBC, TF1… de Herald Tribune, Le Monde, de Frankfurter Allgemeine… People Magazine, Elle, Forbes… Ook de grootste beroemdheden hebben al bij ons aangeschoven: de Zweedse prins, Fuji TV presentator uit Japan Hiromi Iwasaki, De burgemeester van Las Vegas Oscar B. Goodman...

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door gebruik van onze website stemt u in met gebruik van cookies overeenkomstig ons cookie-beleid.
Ik ga akkoord