Een unieke ervaring

Dineren dicht
bij de sterren.

Wees als eerste op de hoogte
van de start van de reservaties!

Meld je aan

Boek nu voor
prioriteitsdata.

Ik boek

Van 3 tot 9 juni 2019
tegenover de Court House.

Dinner in the sky
in juni 2019 te Antwerpen

Dinner in the Sky biedt een unieke kans om de Antwerpse sterrenkeuken te ontdekken op een werkelijk buitengewone manier. 22 gasten en 1 sterrenchef beleven een onvergetelijke gastronomische ervaring hoog in de Antwerpse hemel, met een uniek uitzicht over de stad en haar omgeving, genietend van uitzonderlijke gerechten en lekkere wijnen.

Na een wereldtournee (Sydney, Toronto, Rio, Monaco...) in het gezelschap van de grootste chefs ter wereld (Joël Robuchon, Pierre Gagnaire, Alain Passard...) neemt Dinner in the Sky de hemel in boven Antwerpen om volgende beroemde Antwerpse sterrenchefs achter het fornuis te ontvangen:

  • Viki Geunes van 't Zilte**,
  • Bart De Pooter van De Pastorale**,
  • Olivier de Vinck van Kommilfoo*,
  • Wout Bru van Bru'sserie

Iedere dag laat één van de sterrenchefs 22 genodigden (per sessie) genieten van een buitengewone lunch of van één van de 2 avondsessies onder de Antwerpse sterrenhemel.

Het evenement vindt plaats van 3 tot 9 juni 2019 tegenover het Gerechtsgebouw.

Scroll Down What we do

Onze
Chefs

Wout Bru

Bru'sserie

Viki Geunes

't Zilte**

Bart De Pooter

De Pastorale**

Olivier De Vinck

Kommilfoo*

Onze
Videos

ANTWERP
2018

Meer informatie
over onze geschiedenis

Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft: 12 jaar geleden sloegen The Fungroup, een bedrijf gespecialiseerd in spectaculaire kraanattracties, en Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky (www.dinnerinthesky.com) kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd.

12 jaar later is in veertig landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, Dubai, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Colombia en Mexico.

De voorbije vijf jaar hebben we ongelofelijke diners georganiseerd – zoals het etentje in de lucht boven Monaco ter ere van prins Albert met Joël Robuchon, de chef met de meeste sterren van Frankrijk, achter de kookpotten. Maar ook meer dan 1.000 evenementen, van Parijs over Sydney, Kaapstad, Londen en São Paulo tot Las Vegas. Telkens was het evenement uniek in zijn soort.

De beste gastronomische sterren stonden achter onze fornuizen: Pierre Gagnaire, Marc Veyrat, Yves Mattagne, Sergio Herman, Dani Garcia, Paco Roncero, Alain Passard en Yannick Alleno…

We vlogen boven de meest magische oorden: de Strip in Vegas, de tuinen van het hotel King David, de jachthaven van Dubai, de heuvels rond de Villa Borghese, het circuit Spa Francorchamps, Les Rives du Saint-Laurent, het strand van Copacabana, de baai bij Kaapstad…

De belangrijkste media hebben interesse voor ons concept: ABC, NBC, TF1… de Herald Tribune, Le Monde, de Frankfurter Allgemeine… People Magazine, Elle, Forbes… Ook de grootste beroemdheden hebben al bij ons aangeschoven: de Zweedse prins, Fuji TV presentator uit Japan Hiromi Iwasaki, De burgemeester van Las Vegas Oscar B. Goodman...

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door gebruik van onze website stemt u in met gebruik van cookies overeenkomstig ons cookie-beleid.
Ik ga akkoord