Een unieke ervaring

Dineren dicht
bij de sterren.

VOOR KERSTMIS
SCHENK EEN ECHT
STERRENCADEAU

Ik boek

Dinner in the sky 
in juni 2018 te Brussel

Dinner in the Sky is een zeer spectaculaire manier om de Brusselse haute cuisine te ontdekken. Ervaar met 22 gasten en 1 Michelin sterrenchef een onvergetelijk gastronomisch diner met verfijnde wijnen op 50 meter hoogte. Geniet van het uitzicht op onze hoofdstad en haar omgeving.

Na een wereldtournee (Sydney, Toronto, Rio, Monaco...) in het gezelschap van de grootste chefs ter wereld (Joël Robuchon, Pierre Gagnaire, Alain Passard...) verovert Dinner in the Sky de Brusselse Skyline. Met veel trots ontvangen wij wederom de beste chefs van België waaronder :

  • Yves Mattagne van Sea Grill**,
  • Lionel Rigolet van Comme chez Soi**,
  • Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt**,
  • Filip Claeys van De Jonkman**,
  • Bart De Pooter van De Pastorale**,
  • Alexandre Dionisio van La Villa in the Sky**,
  • Viki Geunes van ’t Zilte**,
  • David Martin van La Paix*,
  • Giovanni Bruno van Senzanome*,
  • Lugi Ciciriello van La Truffe Noire*,
  • Gary Kirchens van La Villa Lorraine*,
  • Isabelle Apin van Louise 345

Dagelijks laat een sterrenchef 22 gasten per sessie genieten van een buitengewone lunch of van één van de twee avondsessies onder de Brusselse sterrenhemel.

Het evenement vindt plaats van 9 tot 24 juni 2018.

Scroll Down What we do

Onze
Chefs

Yves Mattagne

Sea Grill**

Lionel Rigolet

Comme chez Soi**

Pascal Devalkeneer

Chalet de la Forêt**

Filip Claeys

De Jonkman**

Bart De Pooter

De Pastorale**

Alexandre Dionisio

La Villa in the Sky**

Viki Geunes

't Zilte**

Pierre Résimont

L'Eau Vive**

David Martin

La Paix*

Giovanni Bruno

Senzanome*

Luigi Ciciriello

La Truffe Noire*

Franco Spinelli

San Daniele*

Gary Kirchens

La Villa Lorraine*

Karen Torosyan

Bozar Brasserie*

Isabelle Arpin

Louise 345

Onze
Videos

10 Years Anniversary
June 2016

10 Years Anniversary

Meer informatie
over onze geschiedenis

Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft: 12 jaar geleden sloegen The Fungroup, een bedrijf gespecialiseerd in spectaculaire kraanattracties, en Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky (www.dinnerinthesky.com) kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd.

12 jaar later is in veertig landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, Dubai, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Colombia en Mexico.

De voorbije vijf jaar hebben we ongelofelijke diners georganiseerd – zoals het etentje in de lucht boven Monaco ter ere van prins Albert met Joël Robuchon, de chef met de meeste sterren van Frankrijk, achter de kookpotten. Maar ook meer dan 1.000 evenementen, van Parijs over Sydney, Kaapstad, Londen en São Paulo tot Las Vegas. Telkens was het evenement uniek in zijn soort.

De beste gastronomische sterren stonden achter onze fornuizen: Pierre Gagnaire, Marc Veyrat, Yves Mattagne, Sergio Herman, Dani Garcia, Paco Roncero, Alain Passard en Yannick Alleno…

We vlogen boven de meest magische oorden: de Strip in Vegas, de tuinen van het hotel King David, de jachthaven van Dubai, de heuvels rond de Villa Borghese, het circuit Spa Francorchamps, Les Rives du Saint-Laurent, het strand van Copacabana, de baai bij Kaapstad…

De belangrijkste media hebben interesse voor ons concept: ABC, NBC, TF1… de Herald Tribune, Le Monde, de Frankfurter Allgemeine… People Magazine, Elle, Forbes… Ook de grootste beroemdheden hebben al bij ons aangeschoven: de Zweedse prins, Fuji TV presentator uit Japan Hiromi Iwasaki, De burgemeester van Las Vegas Oscar B. Goodman...