Dinner in the sky,
in juni 2018 te Brussel

Dinner in the Sky is een unieke kans om de Brusselse haute cuisine te ontdekken op de meest buitengewone manier. 22 gasten en 1 sterrenchef beleven een onvergetelijke gastronomische ervaring hoog in de Brusselse hemel, met een uniek uitzicht op de hoofdstad en haar omgeving, en genieten van uitzonderlijke gerechten en fijne wijnen.

Na een wereldtournee (Sydney, Toronto, Rio, Monaco...) in het gezelschap van de grootste chefs ter wereld (Joël Robuchon, Pierre Gagnaire, Alain Passard...) neemt Dinner in the Sky de hemel in boven Brussel en ontvangt achter de fornuizen de beroemdste Brusselse sterrenchefs, waaronder Yves Mattagne van Sea Grill**, Lionel Rigolet van Comme chez Soi**, Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt**, David Martin van La Paix*, Giovanni Bruno van Senzanome*, Luigi Ciciriello van La Truffe Noire* & Bart De Pooter van De Pastorale**.

Iedere dag laat één van de sterrenchefs 22 genodigden (per sessie) genieten van een buitengewone lunch of van één van de 2 avondsessies onder de Brusselse sterrenhemel. Het evenement vindt plaats van 7 tot 24 juni 2018.

Chefs

Bart De Pooter
+

Bart De Pooter

De Pastorale**

Giovanni Bruno
+

Giovanni Bruno

Senzanome*

Luigi Ciciriello
+

Luigi Ciciriello

La Truffe Noire*

Pascal Devalkeneer
+

Pascal Devalkeneer

Chalet de la Forêt**

Yves Mattagne
+

Yves Mattagne

Sea Grill**

Franco Spinelli
+

Franco Spinelli

San Daniele*

Alexandre Dionisio
+

Alexandre Dionisio

La Villa in the Sky**

Pierre Résimont
+

Pierre Résimont

L'Eau Vive**

Isabelle Arpin
+

Isabelle Arpin

Louise 345

Lionel Rigolet
+

Lionel Rigolet

Comme chez Soi**

David Martin
+

David Martin

La Paix*

Filip Claeys
+

Filip Claeys

De Jonkman**

Karen Torosyan
+

Karen Torosyan

Bozar Brasserie*

Inschrijving

Wenst u op de hoogte te blijven van de mogelijkheden van reservering, gelieve onderstaand formulier in te vullen.

Fotos

Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo
Photo

Videos

10 Years Anniversary
June 2016

10 Years Anniversary

Sponsors

Waar logeren ?

Hoog boven de Brusselse skyline op de Boulevard de Waterloo, de high-end-fashion winkelstraat van Brussel, torent The Hotel. U kunt er ontsnappen aan het drukke stadsleven en heerlijk ontspannen. The Hotel is prachtig gelegen en ligt op een paar minuten afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden.

Dankzij het unieke ontwerp van deze iconische hoogbouw en haar positie in de stad, biedt elke slaapkamer een adembenemend uitzicht over de stad. Klik op de onderstaande link, gebruik de promotiecode ‘sky’ en ontdek hun pakket speciaal gemaakt voor Dinner in the Sky.

BOOK NOW

Meer informatie

Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft: 12 jaar geleden sloegen The Fungroup, een bedrijf gespecialiseerd in spectaculaire kraanattracties, en Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky (www.dinnerinthesky.com) kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd.

12 jaar later is in veertig landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, Dubai, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Colombia en Mexico.

De voorbije vijf jaar hebben we ongelofelijke diners georganiseerd – zoals het etentje in de lucht boven Monaco ter ere van prins Albert met Joël Robuchon, de chef met de meeste sterren van Frankrijk, achter de kookpotten. Maar ook meer dan 1.000 evenementen, van Parijs over Sydney, Kaapstad, Londen en São Paulo tot Las Vegas. Telkens was het evenement uniek in zijn soort.

De beste gastronomische sterren stonden achter onze fornuizen: Pierre Gagnaire, Marc Veyrat, Yves Mattagne, Sergio Herman, Dani Garcia, Paco Roncero, Alain Passard en Yannick Alleno…

We vlogen boven de meest magische oorden: de Strip in Vegas, de tuinen van het hotel King David, de jachthaven van Dubai, de heuvels rond de Villa Borghese, het circuit Spa Francorchamps, Les Rives du Saint-Laurent, het strand van Copacabana, de baai bij Kaapstad…

De belangrijkste media hebben interesse voor ons concept: ABC, NBC, TF1… de Herald Tribune, Le Monde, de Frankfurter Allgemeine… People Magazine, Elle, Forbes… Ook de grootste beroemdheden hebben al bij ons aangeschoven: de Zweedse prins, Fuji TV presentator uit Japan Hiromi Iwasaki, De burgemeester van Las Vegas Oscar B. Goodman...

Wees als eerste
op de hoogte van
de start van de reservaties!

Meld je aan
Bezoek ons op Facebook
Follow us on Instagram Instagram
Bezoek ons op Facebook Facebook