Een unieke ervaring

Dineren dicht
bij de sterren.

Reservaties
zijn open!

Ik boek

Van 25 tot 30 september 2017
voor de eerste keer tegenover
de Court House.

Dinner in the sky
in september 2017 te Antwerpen

Dinner in the Sky is een unieke kans om de Antwerpse haute cuisine te ontdekken op de meest buitengewone manier. 22 gasten en 1 sterrenchef beleven een onvergetelijke gastronomische ervaring hoog in de Antwerpen hemel, met een uniek uitzicht op de stad en haar omgeving, en genieten van uitzonderlijke gerechten en fijne wijnen.

Na een wereldtournee (Sydney, Toronto, Rio, Monaco...) in het gezelschap van de grootste chefs ter wereld (Joël Robuchon, Pierre Gagnaire, Alain Passard...) neemt Dinner in the Sky de hemel in boven Antwerpen en ontvangt achter de fornuizen de beroemdste Antwerpse sterrenchefs:

  • Viki Geunes van 't Zilte,
  • Bart De Pooter van De Pastorale,
  • Olivier de Vinck van Kommilfoo,
  • Wout Bru van Brasserie Bru

Iedere dag laat één van de sterrenchefs 22 genodigden (per sessie) genieten van een buitengewone lunch of van één van de 2 avondsessies onder de Antwerpse sterrenhemel.

Het evenement vindt plaats van 25 tot 30 september 2017 op Court House.

Scroll Down What we do

Onze
Chefs

Wout Bru

Brasserie Bru

Viki Geunes

't Zilte**

Bart De Pooter

De Pastorale**

Olivier De Vinck

Kommilfoo*

Meer informatie
over onze geschiedenis

Het is een surrealistisch verhaal, zoals België ze graag heeft: 12 jaar geleden sloegen The Fungroup, een bedrijf gespecialiseerd in spectaculaire kraanattracties, en Hakuna Matata, een communicatieagentschap gespecialiseerd in gastronomie, de handen in elkaar en realiseerden ze een kinderdroom: een vliegende tafel die de naam Dinner in the Sky (www.dinnerinthesky.com) kreeg. Voor deze gelegenheid schoven 22 Jonge Europese Restaurateurs aan met een witte koksmuts op hun hoofd.

12 jaar later is in veertig landen the sky the limit voor Dinner in the Sky… In Europa natuurlijk, maar ook Australië, India, Dubai, Zuid-Afrika, Brazilië, de Verenigde Staten, Canada, Japan, Colombia en Mexico.

De voorbije vijf jaar hebben we ongelofelijke diners georganiseerd – zoals het etentje in de lucht boven Monaco ter ere van prins Albert met Joël Robuchon, de chef met de meeste sterren van Frankrijk, achter de kookpotten. Maar ook meer dan 1.000 evenementen, van Parijs over Sydney, Kaapstad, Londen en São Paulo tot Las Vegas. Telkens was het evenement uniek in zijn soort.

De beste gastronomische sterren stonden achter onze fornuizen: Pierre Gagnaire, Marc Veyrat, Yves Mattagne, Sergio Herman, Dani Garcia, Paco Roncero, Alain Passard en Yannick Alleno…

We vlogen boven de meest magische oorden: de Strip in Vegas, de tuinen van het hotel King David, de jachthaven van Dubai, de heuvels rond de Villa Borghese, het circuit Spa Francorchamps, Les Rives du Saint-Laurent, het strand van Copacabana, de baai bij Kaapstad…

De belangrijkste media hebben interesse voor ons concept: ABC, NBC, TF1… de Herald Tribune, Le Monde, de Frankfurter Allgemeine… People Magazine, Elle, Forbes… Ook de grootste beroemdheden hebben al bij ons aangeschoven: de Zweedse prins, Fuji TV presentator uit Japan Hiromi Iwasaki, De burgemeester van Las Vegas Oscar B. Goodman...

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door gebruik van onze website stemt u in met gebruik van cookies overeenkomstig ons cookie-beleid.
Ik ga akkoord